Vem är Marie?

Marie har ett stort intresse för människors beteenden och bakomliggande drivkrafter samt ett genuint engagemang för att arbeta så att människor fungerar bra både enskilt och tillsammans.

Marie har en gedigen erfarenhet av ledarutvecklingsprogram, coachning av ledare på olika nivåer och att arbeta med chefsstöd. Hon har även kompetens inom stöttning och vägledning i utmanande rehabiliteringsprocesser gällande alkohol-, drog- och spelrelaterad problematik, medberoende samt stress.

Hon har en bakgrund inom psykologi och har en fil. kand. inom beteendevetenskap med psykologi som huvudämne. Marie är Steg-1-utbildad samtalsterapeut och certifierad inom bland annat The Human Element, CliftonStrengths, LEA360 och GDQ. Marie bor och har sin arbetsplats i Stockholm.

Marie ser att ledarskap och hållbarhet går hand i hand genom att möta individer där de befinner sig just nu, använda systematiska metoder och verktyg för att skapa effektiva ledare och team som kan prestera väl över tid. Maries övertygelse är ” För att vi ska kunna leda andra behöver vi först leda oss själva – trygga ledare bygger trygga team”.

För Marie är närheten till naturen viktig och hon upplever gärna äventyr med familjen. Hon tycker att träning är den bästa starten på dagen och har en förkärlek till mountainbike och löpturer, gärna tidigt innan staden riktigt vaknat.